Ziyech ontkent onprofessioneel gedrag: 'Ik behandel iedereen met respect'

Ziyech ontkent onprofessioneel gedrag: 'Ik behandel iedereen met respect'

09-11-2021 10:42
78

Hakim Ziyech heeft zich uitgelaten over zijn verbanning bij de Marokkaanse nationale ploeg. De Chelsea-middenvelder wordt door bondscoach Vahid Halilhodzic tot nader order niet opgeroepen wegens 'een gebrek aan discipline'.

Datzelfde geldt voor Ajacied Noussair Mazraoui. In het programma Tiki Taka Touzani confronteert Soufiane Touzani de spelmaker met zijn uitsluiting. Diep wil hij echter niet op de kwestie ingaan. "Hij heeft zijn visie ervan, ik heb mijn visie ervan. Het is wat het is. Ik weet wat er gebeurd is, dat is voor mij het allerbelangrijkste."

De voorbije periode gingen er verschillende geruchten rond over de rol van Ziyech bij de Leeuwen van de Atlas. Zo zou hij 'onacceptabel en onprofessioneel' gedrag vertonen, zou hij geweigerd hebben te spelen en zou hij zichzelf boven de rest van de ploeg plaatsen. De oud-Ajacied maakt korte metten met die aannames. "Ik behandel iedere speler met respect. Iedereen die mij kent of die met mij heeft gewerkt, weet dat. Het is wat het is, so be it."