'Manchester United probeert miljoenenaankoop Sancho uit als rechtsback'

'Manchester United probeert miljoenenaankoop Sancho uit als rechtsback'

09-11-2021 15:07
63

Carrièreswitch in de maak? Jadon Sancho komt als aanvaller amper aan de bak bij Manchester United en dus heeft manager Ole Gunnar Solskjaer iets anders voor hem in gedachten.

Dat meldt The Athletic. Sancho is op de training uitgeprobeerd als rechtsback. Binnen de technische staf van Man United groeit het vertrouwen dat de aanvaller, gekocht voor 85 miljoen euro, mogelijk toekomst heeft als wingback. Er zouden twijfels zijn over de aanvallende kwaliteiten van Aaron Wan-Bissaka (65 miljoen euro), die verdedigend wel sterk is, maar in het 3-4-1-2-systeem van Solskjaer niet helemaal tot zijn recht komt. 

Wedden

Meer odds

The Athletic wijst meerdere redenen aan waarom Sancho moeite heeft om aan te haken op Old Trafford. Hij raakte geblesseerd, zag zijn concurrentie sterk presteren en zou onder de indruk zijn van het tempo van de Premier League, dat hoger ligt dan de Bundesliga. Ondanks de moeizame start, heeft de leiding van Manchester United Sancho nog niet opgegeven.

Duidelijk is wel dat er iets moet veranderen. Sancho is zijn plek bij de nationale ploeg van Engeland kwijt. Hij werd de afgelopen drie keer niet opgeroepen.