'Sinisterra in beeld bij Italiaanse topclub, Malacia moet 18 miljoen opleveren'

'Sinisterra in beeld bij Italiaanse topclub, Malacia moet 18 miljoen opleveren'

09-11-2021 17:22
244

Feyenoord zit behoorlijk krap bij kas, maar er gloort hoop aan de horizon. De Telegraaf ziet dat diverse spelers van de Rotterdammers er zeer goed opstaan, waaronder Luis Sinisterra.

De Colombiaanse aanvaller (22) vertegenwoordigt de grootste transferwaarde in De Kuip. De ochtendkrant weet dat een Serie A-topclub die uitkomt in de Champions League hem elke week volgt. Om welke club het gaat is niet duidelijk, maar AC Milan, Internazionale, Atalanta Bergamo en Juventus zijn de Italiaanse vertegenwoordigers in het miljardenbal.

Volgens De Telegraaf kan Sinisterra, die een contract heeft tot medio 2024, het transferrecord verbreken bij Feyenoord. Hij is echter niet de enige speler die een flink bedrag moet opleveren. Zo mag Tyrell Malacia niet voor minder dan achttien miljoen euro vertrekken, nu hij zijn contract heeft verlengd en is uitgegroeid tot Oranje-international.

Orkun Kökcü lijkt een vergelijkbaar bedrag op te moeten brengen. De middenvelder had aanvankelijk een prijskaartje van twaalf miljoen, maar dat is nu niet meer genoeg om hem los te weken. Verder zou de zelfopgeleide Justin Bijlow de kas flink kunnen spekken in de toekomst. De krant rept zelfs over een marktwaarde van 25 miljoen.