Mazraoui eerlijk: Hoe langer het duurt, hoe moeilijker het wordt

Mazraoui eerlijk: "Hoe langer het duurt, hoe moeilijker het wordt"

09-11-2021 20:19
134

Noussair Mazraoui en zijn management zijn nog altijd in onderhandeling met Ajax over een nieuw contract. De 23-jarige rechtsback erkent tegenover Andy van der Meyde dat het lang duurt.

Mazraoui is na dit seizoen transfervrij in Amsterdam. "We zijn nu nog bezig met het proces van praten en onderhandelen. Dat is nu echt vol aan de gang", zo zegt hij in de YouTube-serie Bij Andy in de auto. "We moeten kijken wat eruit komt. Maar mensen zijn niet dom. Hoe langer het duurt, hoe moeilijker het wordt", geeft hij toe.

De twaalfvoudig international van Marokko is blij bij Ajax, maar het moment dat hij een nieuwe stap zet komt dichterbij. "Ik zit nu al zeventien jaar bij Ajax en ik word 24 jaar. Op een gegeven moment krijg je wel het gevoel van: hé, ik wil wel een stap maken. Ik wil niet zeggen dat het dit seizoen zo moet zijn, maar het moet ook niet langer dan twee jaar meer duren."

Mazraoui sluit niet uit dat hij alsnog bijtekent en in de zomer van 2023 een transfer maakt. "Ik sta ervoor open. Dat heb ik ook gezegd tegen Marc (Overmars, red.). Ik ben daar heel eerlijk in."