Kamp-Boadu reageert op Van de Looi-uitspraken: 'Ik ga niet hetzelfde doen'

Kamp-Boadu reageert op Van de Looi-uitspraken: 'Ik ga niet hetzelfde doen'

09-11-2021 21:17
31

De begeleider van Myron Boadu, José Fortes Rodriguez, heeft kort gereageerd op de woorden van Erwin van de Looi. De coach van Jong Oranje heeft Boadu niet geselecteerd vanwege zijn houding.

Voorafgaand aan de laatste interland van Jong Oranje, tegen Jong Wales, vertelde Van de Looi al over een gebrek aan inzet bij Boadu. Bij het bekendmaken van zijn selectie voor deze interlandperiode deed de coach dat opnieuw. De Telegraaf vroeg Boadu om een reactie, maar dat liet de spits over aan zijn begeleider. Fortes Rodriguez vindt de uitspraken van Van de Looi niet netjes. "Dat is niet mijn manier, dus ga ik niet hetzelfde doen."

Van de Looi verklaart zelf tegenover De Telegraaf waarom hij zich uitliet over de houding van Boadu. "We wilden niet de suggestie wekken dat we hem niet goed genoeg vinden. Daarom hebben we de reden vermeld", stelt de oefenmeester. "We moeten het niet groter maken dan het is, het is ook niets persoonlijks.

"De volgende keer spelen we pas in maart. Myron heeft alle tijd om bij Monaco te laten zien wat hij kan en weer aan het voetballen te komen", gaat Van de Looi verder. "Ik hoop van harte dat dit gaat lukken. Dat heb ik hem ook verteld. Hij kan een belangrijke speler zijn voor ons. Maar niet op de manier zoals het is gegaan."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie