'Aston Villa zegt dat ze elitemanager willen, dan moeten ze voor Ten Hag gaan'

'Aston Villa zegt dat ze elitemanager willen, dan moeten ze voor Ten Hag gaan'

09-11-2021 23:09
29

Voormalig Crystal Palace-eigenaar Simon Jordan vindt dat Aston Villa moet proberen om Erik ten Hag aan te stellen. The Villans zitten zonder manager na het ontslag van Dean Smith.

Steven Gerrard wordt momenteel sterk gelinkt aan Aston Villa. Daar is Jordan geen voorstander van. "Het verschil tussen werken in Schotland en de Engelse Premier League is enorm", vertelt hij bij talkSPORT. "Als je zoals Villa zegt dat je voor een elitemanager wil gaan, dan vind ik Gerrard geen optie."

Jordan vindt dat Ten Hag wél in dat profiel past. "Ik denk dat ze voor Ten Hag moeten gaan. Als het Tottenham lukt om Antonio Conte binnen te halen, waarom zou Villa dan niet vol in kunnen zetten op Ten Hag, met alle middelen die ze hebben door hun eigenaar?"

In de studio van talkSPORT is de naam van Ten Hag al eerder gevallen toen het over de Aston Villa-vacature ging. Een supporter van de club vertelde aan de telefoon dat hij hoopt op de komst van de Ajax-trainer. "We hebben eigenaren die geld uit willen geven en de selectie is niet slecht. We zouden eigenlijk moeten kijken naar Erik ten Hag van Ajax", zei de fan onder meer.