Schotse bookmakers zien in Van Bronckhorst topkandidaat voor Rangers-vacature

Schotse bookmakers zien in Van Bronckhorst topkandidaat voor Rangers-vacature

Giovanni van Bronckhorst wordt door de Schotse bookmakers betiteld als favoriet voor de managersvacature bij Rangers FC. Steven Gerrard zal binnen afzienbare tijd vertrekken naar Aston Villa, waardoor de club uit Glasgow op zoek moet naar een nieuwe manager.

De verwachting is dat Gerrard op donderdag of vrijdag wordt gepresenteerd bij zijn nieuwe club. In Schotland komt de geruchtenstroom over de nieuwe Rangers-manager daardoor op gang. Bij de bookmakers is Van Bronckhorst de favoriet voor de vacature: de quoteringen bij McBookie.com, één van de grootste Schotse bookmakers, spreken in het voordeel van de Nederlandse trainer.

Of Van Bronckhorst daadwerkelijk aan de slag mag bij zijn oude club, is nog maar de vraag. Hij werd nog niet serieus in verband gebracht met de kampioen van Schotland. Van Bronckhorst zit momenteel zonder club na een avontuur bij Guangzhou R&F. Daarvoor was de voormalig linksback trainer bij Feyenoord. In 2017 bezorgde Van Bronckhorst de Rotterdammers hun eerste landstitel in achttien jaar tijd.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s