'Conte laat zich direct gelden bij Spurs en komt met ketchup- en mayonaiseverbod'

'Conte laat zich direct gelden bij Spurs en komt met ketchup- en mayonaiseverbod'

10-11-2021 17:01
41

Antonio Conte laat zich in zijn eerste week bij Tottenham Hotspur direct gelden, weet het doorgaans betrouwbare The Athletic. Zo heeft de Italiaanse manager na de benauwde zege op Vitesse onder meer een verbod op ketchup en mayonaise doorgevoerd bij The Spurs.

Vorige week donderdag won Tottenham met 3-2 van Vitesse. Dat kostte de ploeg van Conte de nodige moeite. De 52-jarige coach was na afloop van de wedstrijd blij met de inzet van zijn ploeg, maar de fitheid van zijn spelers stemde Conte niet tevreden. De oud-middenvelder vindt dat sommige spelers te zwaar zijn.

Conte neemt maatregelen, om ervoor te zorgen dat zijn selectie wél fit wordt: de oud-trainer van onder meer Juventus, Chelsea en Internazionale wil dat zijn spelers minder eten en verbiedt ketchup en mayonaise in de Tottenham-keuken. Daarnaast staat Conte ervoor dat de Spurs-voetballers meer fruit gaan eten en dat er minder met olie en boter gekookt wordt op de club.

Momenteel zijn veel spelers van Tottenham uitgevlogen voor wedstrijden met hun land. Na de interlandperiode wacht een thuisduel met Leeds United voor Conte en co..