Daar is de bevestiging: Feyenoord City-plannen officieel op losse schroeven

Daar is de bevestiging: Feyenoord City-plannen officieel op losse schroeven

10-11-2021 16:38 Laatste update: 16:47
135

Feyenoord heeft bevestigd dat het de plannen rondom Feyenoord City gaat heroverwegen. De Rotterdammers zullen het project aan een 'grondige analyse' onderwerpen.

Recent kwam al naar buiten dat de Feyenoord City-plannen op losse schroeven staan. Dat heeft te maken met de stijgende bouwprijzen. Daardoor is het project niet meer te betalen voor de club. Feyenoord gaat nu naar meerdere zaken onderzoek doen: de ontwikkelingen op de bouw- en grondstofmarkten, de juridische structuur, het financieringsopzet, het ontwerp en alternatieven voor Feyenoord City.

De Stadionclub verwacht dat het tot de zomer van 2022 de tijd moet krijgen om dat onderzoek af te ronden, zo klinkt het. Donderdagmiddag zullen Toon van Bodegom en Gérard Moussault, voorzitter en vicevoorztter van de raad van commissarissen, extra toelichting geven over deze zaak op een persconferentie.

Er gaat dus nog geen definitieve streep door de plannen voor Feyenoord City. Veel zal afhankelijk zijn van de onderzoeken die uitgevoerd gaan worden in de komende maanden.