ESPN geeft voorkeur aan Feyenoord en PSV en zendt bekerduel Ajax niet uit

ESPN geeft voorkeur aan Feyenoord en PSV en zendt bekerduel Ajax niet uit

10-11-2021 17:40 Laatste update: 18:07
176

De KNVB Beker-duels van Ajax en AZ zullen niet live uitgezonden worden door ESPN. De betaalzender kiest er daarentegen wel voor om onder meer PSV-Fortuna Sittard, FC Twente-Feyenoord en SC Cambuur-NEC in beeld te brengen.

Op dinsdag 14, woensdag 15 en donderdag 16 december worden de volgende bekerduels gespeeld. ESPN kan niet elke wedstrijd live uitzenden. Op dinsdag zullen ADO-Gemert en NAC Breda-FC Utrecht live te zien zijn op de zender, zo klinkt het. Fans van onder meer FC Emmen en PEC Zwolle zullen een kaartje voor de wedstrijd moeten kopen om hun ploeg live te volgen.

Wedden

Meer odds

Op woensdagavond komen Ajax, Feyenoord en PSV in actie. ESPN zendt alleen de duels van de twee laatstgenoemde ploegen uit. Dat betekent dat het treffen tussen Ajax en BVV Barendrecht niet op de buis komt. Datzelfde geldt voor AZ-Heracles en Vitesse-Sparta.

De bekerduels van donderdag zijn wél allemaal op televisie te zien. ESPN zendt dan Cambuur-NEC en sc Heerenveen-De Treffers live uit. In totaal zijn zes van de zestien bekerwedstrijden live te volgen bij ESPN.

De belangrijkste bekerduels
Dinsdag 14 december:
20.00 uur: FC Emmen-Excelsior Maassluis
21.00 uur: NAC Breda-FC Utrecht

Woensdag 15 december:
18.45 uur: FC Twente-Feyenoord
19.00 uur: Vitesse-Sparta
20.00 uur: Excelsior-FC Groningen
20.15 uur: Ajax-Barendrecht
21.00 uur: PSV-Fortuna Sittard

Donderdag 16 december:
18.45 uur: SC Cambuur-NEC