Kicker: Wolfsburg anticipeert op Weghorst-vertrek en aast op Ajax-target

Kicker: Wolfsburg anticipeert op Weghorst-vertrek en aast op Ajax-target

11-11-2021 14:06
33

VfL Wolfsburg ziet in Ricardo Pepi de mogelijke opvolger van Wout Weghorst, meldt Kicker donderdag. De achttienjarige Amerikaanse international werd ook al in verband gebracht met Ajax.

Die Wölfe houden rekening met een vertrek van Weghorst aan het einde van het seizoen. De 29-jarige international van het Nederlands elftal is bezig aan zijn vierde seizoen in de Volkswagen Arena, waar hij nog vastligt tot medio 2023. Wolfsburg is op de hoogte van zijn wens om een nieuwe uitdaging aan te gaan, schrijft het doorgaans goed ingevoerde Duitse medium.

Wedden

Meer odds

De Bundesliga-club denkt dat Pepi het gat kan invullen dat Weghorst achterlaat. De jonge spits van FC Dallas scoorde dit seizoen dertien keer in 31 optredens in de MLS. In vier interlands voor de Verenigde Staten trof hij drie keer doel. "Een interessante speler", erkent sportdirecteur Marcel Schäfer van Wolfsburg. 

Kicker weet dat de concurrentie voor Pepi echter fors is. VoetbalPrimeur schreef begin oktober al dat de Amerikaan op de radar staat van Ajax. Ook De Telegraaf meldde drie weken geleden dat hij serieus in beeld is in de Johan Cruijff Arena.