Gretige Ihattaren laat na radiostilte eindelijk weer iets van zich horen

Gretige Ihattaren laat na radiostilte eindelijk weer iets van zich horen

12-11-2021 11:30 Laatste update: 11:49
111

Mohamed Ihattaren gaat inderdaad aan de slag met een personal trainer. Op social media verscheen donderdag een foto waarop hij te zien is met de eigenaar van Best Personal Sport Skills, Jordy Best. Ihattaren lijkt bezig met een comeback.

Ihattaren verblijft momenteel in Nederland nadat hij in oktober vertrok uit Italië. Naar Sampdoria wil hij niet meer terug en de club ziet het ook niet meer in Ihattaren zitten. Juventus heeft zich tot nu toe stil gehouden, maar zit ook met vragen. Zijn contract daar loopt nog tot 2025.

Stil zit Ihattaren ondertussen niet. De middenvelder trainde de afgelopen jaren vaker met Jordy Best en heeft de trainingen donderdag voor het eerst sinds lange tijd weer opgepakt. Ihattaren is er een tijdje uitgeweest en dus is ook nog niet precies duidelijk wat hij zelf wil. Zaakwaarnemer Mino Raiola erkende tegenover Voetbal International dat Ihattaren aan stoppen dacht. Duidelijk is wel dat hij momenteel een gretige indruk maakt en de draad weer op wil pakken. Het is de bedoeling dat Ihattaren de komende periode vaker aan de slag zal gaan met Best.

Tekst gaat verder onder de foto

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door BestPersonalSportskills(BPS) (@bestpersonalsportskills)

Toekomst
Ihattaren was enkele weken volledig van de radar verdwenen, maar heeft inmiddels een teken van leven gegeven. Waar zijn toekomst ligt, is nog niet duidelijk, maar die ligt in ieder geval niet bij Sampdoria. En geruchten over een transfer naar Feyenoord, waar Corriere dello Sport over schreef, kunnen sowieso de prullenbak in. Ihattaren werkt momenteel aan zijn fitheid en neemt daarna een weloverwogen besluit over zijn toekomst.

(Tim van Duijn/VoetbalPrimeur)