'Foute boel voor Agüero: carrière dreigt abrupt ten einde te komen bij Barcelona'

'Foute boel voor Agüero: carrière dreigt abrupt ten einde te komen bij Barcelona'

12-11-2021 10:40 Laatste update: 10:51
103

Sergio Agüero dreigt noodgedwongen een punt achter zijn carrière te moeten zetten. De hartproblemen van de Argentijnse aanvaller van FC Barcelona blijken ernstiger dan gedacht.

Het begint er steeds meer op te lijken het foute boel is voor Agüero, meldt Catalunya Radio vrijdag. Volgens de Catalaanse radiozender is bij de laatste onderzoeken een ernstige hartaandoening geconstateerd, waardoor hij niet meer mag voetballen. De artsen zouden hem al op de hoogte hebben gebracht.

Tijdens het La Liga-duel met Alavés, eind oktober, ging Agüero uit het niets op de grond zitten. Hij klaagde over duizeligheid, ademhalingsproblemen en pijn op de borst. De 33-jarige Argentijn werd volgens protocol naar het ziekenhuis in Barcelona gebracht en daar bleek dat de klachten werden veroorzaakt door hartritmestoornissen.

Barcelona maakte vervolgens bekend dat Agüero zeker drie maanden niet in actie zou komen. Nu lijkt het erop dat hij helemaal niet meer terugkeert, al is dat nog niet bevestigd. Barcelona nam Agüero afgelopen zomer transfervrij over van Manchester City.