Publiek beleeft niet veel plezier aan één na laatste kans bij TOP-Helmond Sport

Publiek beleeft niet veel plezier aan één na laatste kans bij TOP-Helmond Sport

12-11-2021 22:53
3

De Keuken Kampioen Divisie-wedstrijd TOP Oss-Helmond Sport van vrijdagavond was voorlopig één van de laatste voetbalwedstrijden op Nederlandse bodem met fans op de tribune. De bezoekers van het Frans Heesen Stadion moesten het echter doen met een doelpuntloos gelijkspel.

De Brabantse nummers negentien en zeventien van de Keuken Kampioen Divisie gaven elkaar voor rust weinig toe, in de tweede helft kreeg met name Helmond Sport-keeper Mike Havekotte steeds meer te doen. Sekou Oumar Sylla en Richonell Margaaret wisten hem echter niet te passeren. Tien minuten voor tijd kreeg Jelle Goselink nog een kans namens de gasten, maar ook hij kon de ban niet breken.

De naar 16.00 uur verplaatste zaterdagmiddagwedstrijd FC Eindhoven-FC Dordrecht zal de laatste zijn met publiek, voordat de vrijdag afgekondigde maatregelen ingaan om 18.00 uur. De Graafschap-Telstar, ADO Den Haag - VVV-Venlo, Excelsior-Almere City en MVV-FC Den Bosch zijn op zondag en maandag de laatste Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden tijdens dit afgeslankte speelweekend.