Ziekenboeg PSV dreigt verder vol te stromen: Zahavi hoort iets 'klikken' in knie

Ziekenboeg PSV dreigt verder vol te stromen: Zahavi hoort iets 'klikken' in knie

13-11-2021 09:49
49

PSV heeft opnieuw slecht nieuws gekregen van het blessurefront. Eran Zahavi viel dinsdag uit tijdens het WK-kwalificatieduel van Israël met Oostenrijk (4-2 nederlaag).

Zahavi ging na 64 minuten naar de kant in Klagenfurt am Wörthersee. Volgens de Israëlische bondscoach Willi Ruttensteiner hoorde de 34-jarige spits iets 'klikken' in zijn knie. "Eran vroeg of hij verder mocht spelen, maar ik zag dat hij niet meer fit was en we besloten hem te wisselen", wordt Ruttensteiner geciteerd door Voetbal International. Zahavi scoorde dit seizoen vier keer en gaf drie assists in twaalf Eredivisie-duels.

Voor PSV zou een blessure van Zahavi een volgende tegenvaller zijn. De selectie van coach Roger Schmidt kampt al met de nodige personele problemen. Zo moest de Duitser voor de interlandperiode onder anderen Cody Gakpo, Noni Madueke, Yorbe Vertessen en Davy Pröpper missen. Bovendien viel Jordan Teze in het duel met Fortuna Sittard uit met een hamstringblessure. Daar stond de terugkeer van Mario Götze tegenover.

PSV speelt na de interlandperiode op 20 november thuis tegen Vitesse. Vijf dagen later komt Sturm Graz op bezoek in het Philips Stadion.