'Van Bronckhorst vertrekt weer naar Nederland na positieve Rangers-gesprekken'

'Van Bronckhorst vertrekt weer naar Nederland na positieve Rangers-gesprekken'

13-11-2021 18:10 Laatste update: 18:10
15

De gesprekken tussen Giovanni van Bronckhorst en de clubleiding van Rangers FC zijn positief verlopen. Dat heeft een van de vertegenwoordigers van de Nederlandse trainer laten weten in gesprek met Sky Sports.

Van Bronckhorst wordt op Ibrox gezien als de grote favoriet om de naar Aston Villa vertrokken Steven Gerrard op te volgen. De oefenmeester vloog zaterdag naar Londen om daar het gesprek met de clubleiding van Rangers aan te gaan. Inmiddels is Van Bronckhorst weer onderweg naar Nederland.

Een verslaggever van Sky Sports zag de Nederlander vertrekken richting het vliegtuig en kreeg van een vertegenwoordiger van Van Bronckhorst te horen dat er 'positieve gesprekken zijn gevoerd'. Dit wil echter niet zeggen dat Van Bronckhorst de baan bij zijn oude club al binnen heeft. Rangers wil de komende dagen ook nog met andere kandidaten in gesprek. Ook de naam van Frank Lampard wordt genoemd, maar zijn komst lijkt onwaarschijnlijk.

Van Bronckhorst zit na zijn vertrek bij het Chineze Guangzhou R&F al bijna een jaar zonder club. Daarvoor trainde hij vier seizoenen lang Feyenoord, waarmee hij onder meer de Eredivisie-titel wist te winnen.