'Rangers-kandidaat' Wouters lijkt in Sittard te blijven: 'Not for me, appte hij'

'Rangers-kandidaat' Wouters lijkt in Sittard te blijven: 'Not for me, appte hij'

Giovanni van Bronckhorst maakt zich op voor zijn rentree als trainer, maar lijkt Jan Wouters in elk geval niet mee te nemen naar Rangers FC. Alex McLeish, jarenlang werkzaam geweest bij The Gers, heeft naar eigen zeggen contact gehad met Wouters.

De zeventigvoudig Oranje-international is momenteel werkzaam bij Fortuna Sittard, nadat hij bij onder meer Rangers – toen nog Glasgow Rangers geheten – en Feyenoord jarenlang samenwerkte met McLeish én Van Bronckhorst. De naam van Wouters viel al in de Schotse media, waarna McLeish contact zocht met zijn oude assistent. "Ik was hem vandaag (zaterdag, red.) nog aan het appen en ik vroeg: gaan we je binnenkort weer in Glasgow zien?", klinkt het bij BBC Sportsound.

Het lijkt er echter op dat Van Bronckhorst verder moet kijken bij de invulling van zijn technische staf. "Hij zei: not for me. We zullen zien", aldus McLeish. "Jan heeft misschien het gevoel dat hij zijn tijd al gehad heeft. Maar dit is alle inside information die ik jullie kan geven."

Rangers zag de succesvolle Steven Gerrard onlangs naar Aston Villa vertrekken en is nu op zoek naar een nieuwe manager. De regerend landskampioen van Schotland had meerdere kandidaten op het oog, maar Van Bronckhorst staat bovenaan het lijstje: de oud-trainer van Feyenoord en Guangzhou R&F is al in Groot-Brittannië gespot.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s