'Geen Botman, maar Senesi: Roma wil in de winter al zaken doen met Feyenoord'

'Geen Botman, maar Senesi: Roma wil in de winter al zaken doen met Feyenoord'

14-11-2021 17:12
85

AS Roma heeft een oogje op Marcos Senesi. Met dat nieuws pakt La Gazzetta dello Sport zondag uit. De Argentijnse stopper van Feyenoord zou daardoor uit handen van Napoli kunnen worden gehouden.

Napoli wil Senesi al langer, maar met Roma is er een nieuwe kaper op de kust gekomen. Dat meldt La Gazzetta. De kosten, die volgens de roze sportkrant tussen de vijftien en twintig miljoen euro liggen, hoeven voor de Giallorossi geen enkel probleem te zijn. Daarnaast loopt zijn contract bij Feyenoord in de zomer van 2023 af en dus is dit het moment om toe te slaan.

De clubleiding van Roma heeft dan ook een plannetje bedacht om Senesi voor de neus van Napoli weg te kapen. In de winter zal de Argentijn worden gehuurd en daarin wordt dan een verplichte optie tot koop opgenomen, die in de zomer van 2022 gaat worden gelicht.

De Argentijnse linkspoot is niet de eerste keuze voor Roma. Het liefst zou trainer José Mourinho zaken doen met Lille OSC en Sven Botman naar de Italiaanse hoofdstad halen, maar dat prijskaartje is waarschijnlijk te hoog voor de Romeinen. Les Dogues zouden zo'n dertig miljoen eisen voor de voormalig Ajacied, die ook nog eens tot medio 2025 vastligt.