'Solskjaer is geen fan van Van de Beek, misschien kan Arsenal hem huren'

'Solskjaer is geen fan van Van de Beek, misschien kan Arsenal hem huren'

15-11-2021 09:08
66

Voormalig Arsenal-spits Kevin Campbell hoopt dat The Gunners een poging wagen om Donny van de Beek te huren. De Nederlandse middenvelder zit op een zijspoor bij Manchester United, waardoor hij zo goed als zeker vertrekt in de komende transferperiode.

Bij The Highbury Squad begint Campbell over Van de Beek. "Het is niet zijn schuld dat hij niet speelt", begint de inmiddels 51-jarige Engelsman. "Hoe kan het aan hem liggen? Hij was ongelooflijk bij Ajax. Daarna werd hij gehaald door United, maar ze laten hem niet spelen."

Vervolgens vertelt Campbell dat hij Van de Beek graag naar Arsenal ziet gaan. "Ik wil alleen het beste voor Arsenal en ik geloof dat Van de Beek belangrijk kan zijn als hij de kans krijgt. Hij wil ook weg, dus misschien kan United hem verhuren aan Arsenal. Je weet het maar nooit."

"Wat heeft het uiteindelijk voor zin om een ​​ongelukkige speler te behouden?", vraagt Campbell zich hardop af. "Het is duidelijk dat Solskjaer geen fan van Van de Beek is. Ik denk dat deze jongen kwaliteiten en een geweldige instelling heeft, maar hij moet wel spelen."