Veel onduidelijkheid rond Bijlow: 'Niemand heeft het in de gaten gehad'

Veel onduidelijkheid rond Bijlow: 'Niemand heeft het in de gaten gehad'

15-11-2021 23:31
122

Het wegvallen van Justin Bijlow uit de selectie van het Nederlands elftal is een verrassing voor de volgers van Oranje. De keeper van Feyenoord leek op de training waar zij bij mochten zijn gewoon fit.

Maandagavond meldde de KNVB dat Bijlow 'niet fit genoeg' is om te spelen tegen Noorwegen en dat zijn plekje in de selectie wordt ingenomen door Tim Krul. Verbazing alom bij ESPN en verslaggever Pascal Kamperman, die dat niet zag aankomen. "Vandaag heeft niemand het in de gaten gehad", zegt hij tijdens ESPN Vandaag.

Wedden

Meer odds

De Oranje-watcher stelt dat de enige verklaring is dat Bijlow op de allerlaatste training geblesseerd is geraakt of niet fit genoeg bleek. "Dat zou wel nog kunnen, want hij was er wel nog gewoon bij toen we iedereen hier aan zagen komen op de fiets."

De afwezigheid van de keeper van Feyenoord bezorgt bondscoach Louis van Gaal een dilemma. Hij heeft Krul opgeroepen als back-up, maar zal waarschijnlijk gaan kiezen tussen Mark Flekken en Jasper Cillessen voor het plekje onder de lat. De Limburger van Freiburg zou dan in een cruciale wedstrijd kunnen debuteren.