Onherkenbare Hazard verlaat België alweer voor Real Madrid: 'Da's menselijk'

Onherkenbare Hazard verlaat België alweer voor Real Madrid: 'Da's menselijk'

16-11-2021 09:11
65

Het gaat in België opnieuw over Eden Hazard. De dertigjarige Belg kon in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Estland aan zijn vertrouwen werken, maar in plaats daarvan kwam hij geen tegenstander voorbij. Christian Benteke neemt het voor hem op.

Hazard wilde wel, maar niets lukte tegen voetbaldwerg Estland (3-1). Na een uur werd hij gewisseld. Inmiddels is de aanvaller zelfs alweer teruggekeerd naar Real Madrid. Benteke ziet ook een 'andere Hazard', maar neemt het op voor zijn landgenoot.

"Hij probeert nu vaker het contact te vermijden", probeert Benteke in gesprek met Het Nieuwsblad een verklaring te vinden. "Da's menselijk, als je al zoveel trappen hebt geïncasseerd in je carrière."

Hazard draagt zijn blessureverleden met zich mee, denkt Benteke. "Maar het is niet omdat Eden geen vijf of zes man meer dribbelt, dat hij geen wedstrijden meer naar zijn hand kan zetten. Hij beweegt nu intelligent." Bij Real Madrid is de Belg, die in 2019 nog 100 miljoen euro kostte, afgegleden tot vaste bankzitter.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie