'Ook nummer acht van Premier League zet zinnen op Van de Beek'

'Ook nummer acht van Premier League zet zinnen op Van de Beek'

16-11-2021 16:44 Laatste update: 17:17
45

De kans is groot dat Donny van de Beek in januari vertrekt bij Manchester United, mocht manager Ole Gunnar Solskjaer niet eerder worden ontslagen. Volgens The Birmingham Mail heeft ook Wolverhampton Wanderers interesse in de 24-jarige Nederlandse middenvelder.

Van de Beek komt er totaal niet aan te pas op Old Trafford, waardoor hij komende winter eieren voor zijn geld lijkt te kiezen. De oud-Ajacied werd al in verband gebracht met het puissant rijke Newcastle United en Everton, hoewel director of football Marcel Brands van mening zou verschillen met manager Rafael Benítez. Ook Wolves, de huidige nummer acht van de Premier League, wil hem de kans bieden om zijn loopbaan nieuw leven in te blazen, schrijft The Birmingham Mail.

Wedden

Meer odds

Volgens de krant hangt de toekomst van Van de Beek wel samen met die van Solskjaer. The Times meldde zondag dat United reeds Zinedine Zidane heeft benaderd om de Noorse manager op te volgen. Als de Fransman het stokje overneemt, zou de negentienvoudig Oranje-international een vertrek kunnen uitstellen.