Update: Van Bronckhorst en Rangers FC naderen akkoord over samenwerking

Update: Van Bronckhorst en Rangers FC naderen akkoord over samenwerking

17-11-2021 21:53 Laatste update: 21:50
34

Rangers FC staat op het punt om in zee te gaan met Giovanni van Bronckhorst, schrijft het Algemeen Dagblad dinsdag. Een akkoord is er nog niet, maar wordt wel snel verwacht.

Na het vertrek van Steven Gerrard naar Aston Villa waren meerdere kandidaten in beeld bij Rangers, maar Van Bronckhorst werd al snel gebombardeerd tot topkandidaat. Schotse media spotten hem afgelopen week op het vliegtuig van Glasgow, daarbij liet hij weten dat de gesprekken 'positief verliepen'.

Wie Van Bronckhorst meeneemt naar Rangers is nog niet duidelijk. Gerrard heeft zijn volledige staf meegenomen naar Aston Villa en dus moet Van Bronckhorst zelf een volledige staf samenstellen. Jean-Paul van Gastel, zijn vaste rechterhand, ligt nog vast in China en lijkt niet meteen topkandidaat te zijn om met Van Bronckhorst mee te gaan naar Rangers.

Van Bronckhorst zit zonder club na zijn vertrek bij Guangzhou R&F.

Update: Van Bronckhorst en Rangers naderen een akkoord over een meerjarige samenwerking, zeggen bronnen tegen deze website. In hoofdlijnen ligt er een deal, het gaat nu nog om de puntjes op de i, zoals bijvoorbeeld de trainersstaf. Maar Rangers en Van Bronckhorst zijn voornemens om er met elkaar uit te komen.