'Ik ben er nu helemaal niet mee bezig om naar Ajax te gaan, wil hier beter worden'

'Ik ben er nu helemaal niet mee bezig om naar Ajax te gaan, wil hier beter worden'

16-11-2021 21:51
11

Jurriën Timber vindt dat zijn tweelingbroer Quinten goed genoeg was voor de hoofdmacht van Ajax. De middenvelder van Utrecht wordt ook gevraagd naar Ajax, maar daar is hij 'helemaal niet mee bezig'.

De Timber-broertjes speelden tot vorig seizoen bij Ajax. Jurriën is inmiddels een vaste waarde bij de Amsterdammers, maar Quinten mocht zijn debuut nooit maken. Afgelopen zomer vertrok laatstgenoemde naar Utrecht, waar hij het gros van de wedstrijden speelt. Had Quinten echter de kwaliteiten voor de Ajax-hoofdmacht? "Dat is een goede vraag. Ik vind van wel", antwoordt zijn broer bij Tiki Taka Touzani.

Wedden

Meer odds

Volgens Jurriën vinden de twee het echter niet moeilijk dat ze nu niet meer bij dezelfde club spelen. "Iedereen dacht dat we het daar lastig mee hadden, maar ik ben alleen maar blij voor hem dat hij nu kan spelen. Ik weet dat het een goede stap is voor Quinten, dus we waren alleen maar excited. We zien elkaar nog steeds elke dag."

Later krijgt Quinten de vraag wat hij nog moet verbeteren om alsnog het eerste elftal van Ajax te halen. "Ik ben er nu helemaal niet mee bezig om naar Ajax te gaan", antwoordt de middenvelder. "Ik speel nu bij Utrecht en wil hier beter worden en mezelf laten zien. We zullen kijken wat de toekomst brengt." Jurriën moet lachen om het antwoord van zijn broer. "Iedereen wil toch bij Ajax spelen? Dit is wel een heel goed antwoord, hè."