Raiola over De Ligt en Pogba: Dit soort interviews kunnen we beter in mei houden

Raiola over De Ligt en Pogba: "Dit soort interviews kunnen we beter in mei houden"

17-11-2021 13:23
9

Zaakwaarnemer Mino Raiola lijkt wederom drukke maanden tegemoet te gaan: Paul Pogba loopt uit zijn Manchester United-contract, terwijl Juventus de verbintenis van Matthijs de Ligt open zou willen breken. Raiola wil echter niet te lang stilstaan bij de situatie rondom zijn twee cliënten.

De naam van De Ligt viel onlangs in de in Turijn gezetelde krant Tuttosport: volgens de berichtgeving sprak Raiola over een nieuw contract van de Oranje-international, inclusief lagere afkoopsom. In gesprek met Rai Italia wil de Haarlemse zaakwaarnemer er echter niet te veel over kwijt. "Of Matthijs wel of niet blijft? Dit soort interviews kunnen we beter in mei houden. Nu is het november, geen tijd om daarover te praten."

Ook over Pogba wil Raiola niet te veel kwijt. De Fransman tekende in 2016 een zesjarig megacontract bij Manchester United en heeft die verbintenis tussentijds niet verlengd: dat hij na dit seizoen transfervrij kan vertrekken, heeft al voor heel wat onrust en speculaties in de Britse media gezorgd. "Als sommige oud-spelers van Manchester United niet over Paul en mij kunnen praten, hebben ze geen werk meer", schampert de cryptische Raiola over 'pundits' als Gary Neville, Rio Ferdinand en Paul Scholes. "Het is nog te vroeg om over het contract van Paul te praten, maar december is de maand van de dromen. En ik kan geen enkele droom doorbreken."