Update: Atlético krijgt goed nieuws te horen en kan tóch over Griezmann beschikken

Update: Atlético krijgt goed nieuws te horen en kan tóch over Griezmann beschikken

19-11-2021 21:16 Laatste update: 21:11
26

Atlético Madrid is boos op de UEFA. De Europese voetbalbond heeft Antoine Griezmann voor twee wedstrijden geschorst voor iets wat een maand geleden gebeurd is, schrijft de Spaanse krant AS. Griezmann kreeg rood in de Champions League-wedstrijd tegen Liverpool.

Griezmann werd daarvoor twee wedstrijden geschorst, maar Atlético kreeg dat onlangs pas te horen. De club is boos en dat is nog zacht uitgedrukt. Atlético had graag eerder protest aan willen tekenen.

Griezmann miste de wedstrijd tegen Liverpool al en moet nu ook de wedstrijd tegen AC Milan aan zich voorbij laten gaan. Griezmann kwam te hard in op Firmino en kreeg daar rood voor, maar Atlético vraagt zich af waarom Zlatan Ibrahimovic voor een vergelijkbare overtreding helemaal geen kaart kreeg. 

Atlético kreeg ook een schorsing van twee wedstrijden voor Felipe te horen. De verdediger pakte eveneens rood tegen Liverpool.

Update: Antoine Griezmann zal er toch bij zijn wanneer Atlético Madrid het in de Champions League opneemt tegen AC Milan. De Fransman werd door de UEFA in eerste instantie voor twee wedstrijden geschorst na zijn rode kaart tegen Liverpool. Atlético ging echter in beroep en kreeg gelijk. Hierdoor is Griezmann er volgende week toch bij tegen Milan.