''Neue Entwicklung im Süle-Poker': Bayern München moet de portemonnee trekken'

''Neue Entwicklung im Süle-Poker': Bayern München moet de portemonnee trekken'

18-11-2021 11:15 Laatste update: 12:59
7

Niklas Süle gaat toch in gesprek met Bayern München. Een contractverlenging leek lang niet tot de mogelijkheden te behoren, maar de gesprekken zijn inmiddels opgestart.

Het Duitse Sport1 schrijft over 'Neue Entwicklung im Süle-Poker'. Technisch directeur Hasan Salihamidzic wil het contract van Süle verlengen en ook trainer Julian Nagelsmann ziet een verlengde samenwerking wel zitten. De eerste gesprekken hebben plaatsgevonden. Volgens zowel Sport1 als BILD is Bayern bereid om Süle jaarlijks tien miljoen euro te betalen. Süle wil zelf ook meer gaan verdienen en dus moet Salihamidzic de portemonnee trekken.

Geruchten over een transfer naar Newcastle United zijn vooralsnog nergens op gebaseerd. De naam van Süle viel ineens in de Engelse media, maar na de overname van Newcastle worden meerdere spelers aan de club gelinkt. Süle wil graag blijven, maar wel tegen andere voorwaarden. Zijn contract loopt aan het einde van dit seizoen af.

De 26-jarige Süle draagt het shirt van Bayern nu vier jaar. Hij kwam in 2017 over van TSG Hoffenheim, dat rond de twintig miljoen euro voor hem kreeg.