Dessers heeft drie opties: Ik heb het gevoel dat het nog niet af is

Dessers heeft drie opties: "Ik heb het gevoel dat het nog niet af is"

18-11-2021 14:48 Laatste update: 14:49
23

Cyriel Dessers heeft nog geen idee waar zijn toekomst ligt. De supersub van Feyenoord beschikt over een doorlopend contract bij KRC Genk, maar trainer John van den Brom zag hem vorig seizoen niet als basisspeler.

Op tafel liggen drie opties: Feyenoord licht de optie tot koop in zijn huurcontract, hij gaat voor een nieuwe kans óf Dessers zoekt zijn heil elders. Voor de international van Nigeria is het gissen als het over zijn sportieve toekomst gaat.

"Misschien licht Feyenoord de optie, misschien keer ik terug naar Genk of lenen ze me uit aan een andere club. Als voetballer heb je daar veel minder controle over dan veel mensen denken", verklaart hij in Sport/Voetbalmagazine.

Dessers zou graag terugkeren naar Genk om door te breken. "Ik heb het gevoel dat het nog niet af is tussen Genk en mij, dat ik niet heb kunnen laten zien wat ik in mijn mars heb, ook omdat Paul (Onuachu, red.) een fantastisch seizoen heeft gehad (29 goals, red.). Genk zal altijd mijn club blijven."

Dessers zal zich in de tussentijd moeten blijven bewijzen bij Feyenoord. Een basisplek heeft hij niet, maar scoren doet hij wel. Na elf wedstrijden staat de aanvaller op vijf goals, waarvan hij er vier in de 92ste minuut maakte.