Guangzhou R&F blokkeert tussentijds vertrek Van Gastel naar Rangers FC

Guangzhou R&F blokkeert tussentijds vertrek Van Gastel naar Rangers FC

19-11-2021 10:45 Laatste update: 11:17
17

Roy Makaay wordt assistent-trainer van Giovanni van Bronckhorst bij Rangers FC, zoals Voetbal International al meldde. Van Bronckhorst hoopte ook weer in zee te gaan met Jean-Paul van Gastel, maar dat werd door Guangzhou R&F tegengehouden, zeggen bronnen tegen VoetbalPrimeur.

Van Bronckhorst is bij Rangers de opvolger van Steven Gerrard, die zijn volledige technische staf mee heeft genomen naar Aston Villa. Van Bronckhorst moet dus een fonkelnieuwe staf samenstellen en het was de bedoeling dat Van Gastel daar deel van uit zou maken.

Een vertrek werd door Guangzhou R&F echter tegengehouden. De club zegt niet op de hoogte te zijn van een vertrekwens van Van Gastel en wil dat hij zijn contract uitdient. Die loopt nog tot eind 2021. Daarna is Van Gastel vrij om te gaan en staan waar hij wil. 

Van Gastel ging samen met Van Bronckhorst naar Guangzhou R&F. Hij was eerst assistent, maar werd hoofdtrainer toen Van Bronckhorst vertrok. Diezelfde Van Bronckhorst is donderdag officieel gepresenteerd in Glasgow. Het is nog niet duidelijk wie de andere stafleden bij Rangers FC worden. 

(Tim van Duijn/VoetbalPrimeur)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie