Vitesse slaat belangrijke slag met 'kilometervreter': 'Rolmodel binnen de ploeg'

Vitesse slaat belangrijke slag met 'kilometervreter': 'Rolmodel binnen de ploeg'

18-11-2021 15:50
22

Vitesse beloont Matús Bero met een nieuw contract. De 26-jarige middenvelder heeft zich donderdag tot medio 2023 verbonden aan de Arnhemse club, met de optie voor nog een seizoen.

Bero kwam drie jaar geleden over van Trabzonspor en doorbrak dit seizoen de barrière van honderd wedstrijden voor Vitesse. "Dat is iets waar ik trots op ben. Het voelt ook heel goed dat hier waarschijnlijk nog veel duels bij zullen komen", reageert de Slowaak op de clubsite.

Wedden

Meer odds

"Ik heb me de afgelopen jaren al enorm ontwikkeld bij Vitesse. Fysiek, maar ook voetballend", vervolgt Bero, die door Vitesse wordt getypeerd als 'kilometervreter'.  "De Nederlandse Eredivisie heeft mijn spel en kwaliteiten op een positieve manier beïnvloed."

Bero had een aflopend contract in Arnhem, dus technisch directeur Johannes Spors is blij met zijn jawoord. "Matús is een zeer belangrijke schakel in ons team. Zijn mentaliteit en leiderschap maken hem een rolmodel binnen onze ploeg. Daarnaast is hij met name van grote waarde met zijn loopvermogen, ervaring en inzicht."