Stuttgart geeft Nederlands talent nieuw contract: 'Hij kan topaanvaller worden'

Stuttgart geeft Nederlands talent nieuw contract: 'Hij kan topaanvaller worden'

18-11-2021 16:43
8

VfB Stuttgart heeft een mooi signaal afgegeven aan de Nederlandse Mohamed Sankoh. De achttienjarige spits herstelt van een pittige blessure, maar de Bundesliga-club heeft zijn contract desondanks verlengd tot medio 2026.

In de eerste speelronde van het nieuwe seizoen sloeg het noodlot toe voor Sankoh: vier minuten na zijn invalbeurt liep de oud-jeugdspeler van Sparta een zware knieblessure op. Daar herstelt de jeugdinternational op dit moment nog steeds van. Ondanks zijn blessure beloont Stuttgart Sankoh voor zijn goede ontwikkeling: de nummer vijftien van de Bundesliga heeft zijn contract opengebroken, waardoor de aanvalsleider nu tot medio 2026 vastligt.

Trauner Sven Mislintat is blij dat Sankoh zijn contract heeft verlengd. "Hij heeft alle kwaliteiten en randvoorwaarden om zich te ontwikkelen tot een topaanvaller. Naast zijn voetballende kwaliteiten, vallen zijn mentaliteit en harde werk op. Mo heeft zich door de zware blessure niet uit het veld laten slaan en werkt onvermoeibaar aan zijn rentree. Er is nog een lange weg te gaan, maar Mo krijgt onze volledige steun en alle tijd van de wereld."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie