'Van Bronckhorst neemt oude bekende mee naar nieuwe uitdaging bij Rangers'

'Van Bronckhorst neemt oude bekende mee naar nieuwe uitdaging bij Rangers'

18-11-2021 18:53
40

Roy Makaay wordt één van de assistenten van Giovanni van Bronckhorst bij Rangers FC, meldt Voetbal International. De twee werkten al samen bij Feyenoord en zullen dat in Schotland dus weer gaan doen.

Donderdag bevestigde Rangers dat Van Bronckhorst de nieuwe manager van de club is. De Nederlandse oefenmeester moet zijn eigen staf samenstellen, omdat voorganger Steven Gerrard al zijn assistenten mee heeft genomen naar Aston Villa. 

Van Bronckhorst kiest er dus voor om Makaay mee te nemen naar Schotland. Laatstgenoemde was bij Feyenoord de spitsentrainer toen van de voormalig linksback voor de groep stond. De afgelopen twee jaar zat de Makaay zonder club. De oud-spits was bij Feyenoord ook actief als hoofd- en assistent-trainer van het tweede elftal.

Rangers heeft tot dusver alleen melding gemaakt van de komst van Van Bronckhorst. De oefenmeester vertelde bij zijn aanstelling dat hij erg blij is met zijn nieuwe job. "Ik kan niet wachten om de ongelooflijke supporters van de club weer te zien en dit nieuwe tijdperk voor ons in te luiden", zei Van Bronckhorst onder meer.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie