'Solskjaer-opvolger' niet blij met geruchten: 'Het is respectloos van jullie'

'Solskjaer-opvolger' niet blij met geruchten: 'Het is respectloos van jullie'

18-11-2021 22:19
26

Ole Gunnar Solskjaer ligt al een tijdje onder vuur als manager van Manchester United, maar krijgt vooralsnog het vertrouwen van de clubleiding. In de media wordt Brendan Rodgers genoemd als favoriet om Solskjaer op te volgen, maar daar is de Leicester City-manager niet blij mee.

Manchester Evening News, dat normaal gesproken dicht op het vuur zit bij United, stelde eerder al dat Rodgers door de clubleiding gezien wordt als belangrijkste gegadigde om Solskjaer op te volgen, mochten de prestaties niet verbeteren. Rodgers, die indruk maakt met zijn Leicester, is echter niet blij met de geruchten.

"Ten eerste is het erg respectloos van jullie, om dat te vragen", zo vertelt Rodgers op een persconferentie. "Terwijl er nog een manager zit, een goede man die zijn werk doet. En ten tweede: ik kan er niet wat over zeggen, omdat het niet speelt. Hier zit de manager van Leicester City. Meer kan ik niet zeggen, over die geruchten heb je geen controle."

De Leicester-manager stelt dat hij het vervelend vindt dat deze verhalen de wereld in worden gebracht. "Het hoort er inmiddels bij. Er zijn veel geruchten en roddels, maar daar moeten we ons vooral niet mee bezig gaan houden", zo sluit Rodgers, die nog tot de zomer van 2023 onder contract staat bij Leicester, af.