Bogarde (19) bevestigt interesse Ajax: Ik heb het eigenlijk niet overwogen

Bogarde (19) bevestigt interesse Ajax: "Ik heb het eigenlijk niet overwogen"

19-11-2021 11:23
34

Ajax heeft afgelopen zomer geprobeerd Melayro Bogarde naar Amsterdam te halen. Dat bevestigt het negentienjarige talent van Hoffenheim in een uitgebreid interview met Voetbal International.

Bogarde debuteerde twee dagen na zijn achttiende verjaardag voor Hoffenheim, kwam vorig seizoen tot dertien optredens én beschikte over een aflopend contract. Het zorgde voor belangstelling uit Italië, Spanje en Nederland. Ajax was één van de geïnteresseerde partijen.

"Het klopt dat die interesse er was, zoals er ook andere clubs waren", erkent Bogarde, een neefje van Ajax-assistent Winston Bogarde, tegenover Voetbal International. "Ik heb het eigenlijk niet overwogen, omdat ik bij Hoffenheim wilde blijven en dit seizoen mijn ontwikkeling daar wilde voortzetten."

Bogarde tekende bij tot de zomer van 2024, met het perspectief om dit seizoen vaker in actie te komen. Maar: "Momenteel loopt het niet echt lekker bij het eerste elftal en dus valt de trainer terug op oudere spelers. Ik speel mijn wedstrijden nu in het tweede (vierde niveau van Duitsland, red.)."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie