'Half Europa wil Mazraoui: ook Barcelona en Real Madrid in de markt'

'Half Europa wil Mazraoui: ook Barcelona en Real Madrid in de markt'

Gepubliceerd: vrijdag 19 november 2021 om 15:15vr 19-11-2021 om 15:15

De naam van Noussair Mazraoui duikt op in het Spaanse geruchtencircuit. FC Barcelona én Real Madrid zouden hun oog hebben laten vallen op de vleugelverdediger van Ajax, meldt Diario Sport.

Het is geen geheim dat Barcelona en Real Madrid met financiële problemen kampen en de markt afspeuren naar transfervrije spelers. Mazraoui valt in die categorie: de 24-jarige rechtsback heeft zijn aflopende verbintenis bij Ajax nog altijd niet verlengd.

Volgens Diario Sport wordt Mazraoui al geruime tijd in de gaten gehouden door Barça. De laatste dagen valt ook de naam van Real Madrid in het geruchtencircuit. Mazraoui is bezig aan een ijzersterk seizoen, ook in de Champions League, vertegenwoordigt een grote marktwaarde en is daarom een interessante optie voor veel buitenlandse (top)clubs.

Mazraoui zou ook in de belangstelling van Napoli, Arsenal en Leeds United staan. Barcelona kijkt in de tussentijd naar meer opties voor de rechtsbackpositie: Chelsea-icoon Cesar Azpilicueta staat op de lijst. Ook zijn contract loopt aan het einde van het seizoen af.

"We zijn in gesprek", zei Ten Hag afgelopen zondag bij ESPN over de slepende onderhandelingen tussen Ajax en Mazraoui. "De deur is zeker nog niet dicht. Hij gaf al meerdere keren aan graag te willen blijven, maar het is aan Ajax en Mazraoui om eruit te komen. Ik vind dat ze beiden moeten opschieten."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zou Mazraoui klaar zijn voor de Europese top?

Ja
55%
Nee
45%
(1465 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws