NAC-spelers betalen mee aan live-uitzending: 'Het minste wat we kunnen doen'

NAC-spelers betalen mee aan live-uitzending: 'Het minste wat we kunnen doen'

Gepubliceerd: vrijdag 19 november 2021 om 16:59vr 19-11-2021 om 16:59

NAC Breda komt zijn fans tegemoet, nu ze niet aanwezig kunnen zijn bij de wedstrijden van hun favoriete club. De duels met Jong FC Utrecht van vrijdag en met Jong PSV van maandag worden live uitgezonden op ESPN, mede dankzij de spelersgroep.

Hoofdsponsor OK maakte het al mogelijk dat NAC-Jong FC Utrecht vrijdag live te zien is. De spelersgroep van de Bredanaars betaalt nu mee aan het uitzenden van Jong PSV-NAC op maandagavond. "Het mede faciliteren van de live wedstrijd is dan het minste wat wij kunnen doen voor onze supporters, naast ons stinkende best op het veld uiteraard. Hopelijk tot snel!", laat doelman Nick Olij weten via de clubkanalen.

Olij en zijn ploeggenoten hopen dat de stadions snel weer vol kunnen stromen. "Wij balen er ontzettend van dat we het de komende tijd zonder onze supporters moeten doen in het stadion. Voor ons in ieder geval een erg groot gemis", reageert hij.

NAC-Jong FC Utrecht is één van de tien Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden van vrijdagavond en is te zien op ESPN 4. Maandag kunnen de Bredase fans op ESPN 2 terecht.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws