Verbeek weet niet wat hij ziet bij Almere: 'Je zou haast denken aan sabotage'

Verbeek weet niet wat hij ziet bij Almere: 'Je zou haast denken aan sabotage'

Gepubliceerd: vrijdag 19 november 2021 om 23:37vr 19-11-2021 om 23:37

Laatste update: vrijdag 19 november 2021 om 23:39vr 19-11-2021 om 23:39

Gertjan Verbeek vindt het lastig om te verklaren waar het dit seizoen misgaat voor Almere City. Vrijdagavond werd er in eigen stadion met 0-2 verloren van MVV Maastricht. De trainer van Almere dacht bij de 0-2 van de tegenstander zelfs aan sabotage.

Het spel van Almere was zestig minuten lang slecht, zo merkt Verbeek na afloop van de wedstrijd voor de camera van ESPN op. "En vlak na rust komen we heel knullig op achterstand. Dan is het zo'n wedstrijd waarin we een penalty krijgen... In die fase vond ik dat we wat sterker waren, wat beter voetbalden. Er werd een handsbal gemaakt, dus een terechte pingel. Die gaat er dan ook niet in...", doelt Verbeek op de misser van Jonas Arweiler.

In de slotfase van de wedstrijd kreeg Almere vervolgens de tweede treffer om de oren. Verbeek wist niet wat hij zag. "Als je dan kijkt hoe de tweede goal tot stand komt, dan zou je bijna denken aan sabotage. Het was gewoon niet goed, ondermaats. Zeker in een thuiswedstrijd. We mogen blij zijn dat er geen supporters waren. Het is te gek voor woorden dat ik dat zeg", zo sluit de oefenmeester af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws