'Eerst mooie overwinning op Willem ll en daarna een contract getekend bij Watford'

'Eerst mooie overwinning op Willem ll en daarna een contract getekend bij Watford'

20-11-2021 08:15
8

Maduka Okoye kan nog maar amper beseffen dat hij na dit seizoen een transfer naar Watford gaat maken. De doelman van Sparta besefte het pas nadat hij zijn handtekening zette.

Sparta krijgt om en nabij de zeven miljoen euro voor Okoye, die vorig jaar transfervrij binnenkwam. "Ja, het gaat heel snel in het voetbal", zegt Okoye tegen de NOS. Hij maakt het seizoen af in Rotterdam. "Ik wil het seizoen mooi afsluiten met Sparta. Ik wil en weet ook dat we in de Eredivisie zullen blijven. Ik geniet van de club en de supporters, dus ik wil het hier goed afsluiten."

"Er is heel veel gebeurd. Eerst een mooie overwinning op Willem II en daarna een contract getekend in Londen bij Watford. En nu kom ik net terug van de interlands met Nigeria, waar we ons hebben geplaatst voor de play-offs", zegt Okoye.

Watford staat op een degradatieplaats in Engeland, Okoye is daar niet bang voor. "Deze ploeg heeft heel veel kwaliteit. Maar het is natuurlijk wel de Premier League, de beste competitie van de wereld. Ik ben vanaf nu groot Watford-supporter en hoop dat ze in de Premier League blijven."