'Dembélé is nergens te bekennen bij Barça en moet gebeld worden door ploeggenoten'

'Dembélé is nergens te bekennen bij Barça en moet gebeld worden door ploeggenoten'

20-11-2021 09:19
28

Ousmane Dembélé heeft wat goed te maken bij Xavi. De Franse aanvaller van FC Barcelona kreeg eerst een boete omdat hij drie minuten te laat arriveerde voor de training, maar kwam afgelopen dinsdag zelfs helemaal niet opdagen. Dembélé dacht dat hij pas in de middag hoefde te komen.

Dat meldt het Catalaanse TV3. Xavi heeft inmiddels acht trainingen gegeven bij Barcelona en Dembélé was twee keer te laat. Hij werd afgelopen dinsdag gebeld door ploeggenoten met de vraag waar hij bleef. Dembélé was gewoon thuis en dacht naar verluidt dat hij zich pas 's middags hoefde te melden en niet 's ochtends. Dat bleek onjuist. Dembélé bood zijn excuses aan en meldde zich vervolgens meteen op het trainingscomplex.

Spelers van Barcelona moeten zich, afhankelijk van het programma, 's ochtends om 08.30 uur melden. Dembélé kreeg eerder al een boete van 100 euro omdat hij drie minuten te laat was. Volgens de regels van Xavi wordt de boete steeds verdubbeld. Dus 100 euro wordt 200 euro, 200 euro wordt 400 euro, 400 euro wordt 800 euro etc..

Ondanks dat Dembélé moeite heeft om zich aan de regels te houden, is Xavi wel positief over de instelling en inbreng van zijn aanvaller. Het contract van Dembélé loopt aan het einde van dit seizoen af en er gaan geruchten dat Manchester United gas voor hem gaat geven.