Elia maakt debuut: Ik wil gewoon lekker voetballen en plezier hebben

Elia maakt debuut: "Ik wil gewoon lekker voetballen en plezier hebben"

Gepubliceerd: zaterdag 20 november 2021 om 09:49za 20-11-2021 om 09:49

Eljero Elia maakte vrijdag zijn debuut voor ADO Den Haag en is dolblij. Dat hij in de Keuken Kampioen Divisie speelt, maakt hem weinig uit. Het gaat Elia om het plezier.

Elia viel in in de uitwedstrijd bij Telstar, die met 0-2 gewonnen werd. "Ik wil weer lekker voetballen. Natuurlijk wil je langer spelen en vind je bij een kwartiertje dat ieder moment perfect moet zijn, maar ik heb al lang niet meer naar een wedstrijd toegeleefd en moet dus realistisch zijn. Je weet dat je het in je hebt, je weet wat je moet doen, maar het zijn dan nog de kleine finishing touches. Ik hoop dat dit snel komt en dat ik meer minuten kan maken.Ik moet nog harder trainen", zegt Elia voor de camera van ESPN.

Elia kan niet zeggen wanneer hij zijn oude vorm terug heeft. "Dat weet niemand, alleen God. Ik ben in ieder geval gewoon fit, heb geen pijntjes en kan alles doen. Dat is het belangrijkste voor mij. Mijn hoofd is vrij, ik heb geen zorgen, mijn familie is gezond en ik ben zelf gezond. Ik ben vandaag wel een dierbare vriend verloren, maar ik weet zeker dat hij bij me was en heel trots is dat ik weer op het veld stond in een ADO-tenue."

Zenuwachtig was Elia niet. "Ik voel me op mijn gemak, maar was niet zenuwachtig. Ik wil gewoon lekker voetballen en plezier hebben. Zolang ik dat heb, zie je dat vanzelf terug."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws