Lang de gebeten hond bij Club Brugge: 'Teleurstellend, negatieve houding'

Lang de gebeten hond bij Club Brugge: 'Teleurstellend, negatieve houding'

20-11-2021 22:28
75

Noa Lang is de gebeten hond in België, nadat Club Brugge vrijdag met 2-1 onderuit ging tegen KV Mechelen. De voormalig Ajax-aanvaller presteert al enkele weken moeizaam, zo luidt de conclusie.

Lang was vorig seizoen de grote ster bij de Belgische kampioen, maar dat niveau laat hij nu al enige tijd niet meer zien. La Dernière Heure geeft hem dan ook een dikke onvoldoende voor zijn spel: 4. 'Hij raakte heel weinig ballen, zijn ploegmaats zochten hem ook veel minder. Een teleurstellende prestatie', klinkt het.

Ook Het Nieuwsblad is niet mild voor de Oranje-international. 'Hij was amper betrokken en met de bal niet goed. Kreeg weinig klaar en verloor ook te vaak zijn duels. Liep veel te mokken', schrijft de krant. Bij Het Laatste Nieuws vraagt men zich af of Lang wel meespeelde. 'Een fletse partij van de Oranje-international'.

Bovendien stoort Sporza-journalist Tom Boudeweel zich aan de 'maniertjes' van Lang. "De kranten maakten er een speler van wereldklasse van, maar de feiten zijn wat ze zijn. Lang valt nu al weken of misschien wel maanden op met zijn negatieve lichaamshouding, de sportieve prestaties blijven uit. De Ketelaere zorgt af en toe nog voor een flits, maar van Lang gaat helemaal niets meer uit", vertelt hij.