Slot praat mond voorbij na Feyenoord-overwinning: 'Ja, dan heb ik me versproken'

Slot praat mond voorbij na Feyenoord-overwinning: 'Ja, dan heb ik me versproken'

21-11-2021 22:44
74

Arne Slot heeft zondagmiddag zijn mond enigszins voorbij gepraat op de persconferentie van Feyenoord. De coach van de Rotterdammers noemde PEC Zwolle geen 'mede-titelkandidaat'. Dat wijst erop dat Slot vindt dat Feyenoord wél een kanshebber is voor het kampioenschap.

"PEC had na twaalf wedstrijden vier punten, dan speel je niet tegen een mede-titelkandidaat", vertelt Slot na afloop van Feyenoord-PEC (4-0) op de persconferentie. De perschef van Feyenoord gaf direct na die uitspraak al een klein signaal aan Slot, maar de trainer van Feyenoord had dat niet helemaal door.

Niet veel later wordt Slot geconfronteerd met zijn uitspraak over 'een mede-titelkandidaat'. Rondom Feyenoord wordt er nu nog niet veel gesproken over een eventueel kampioenschap. "Dat bedoelde ik met mijn snifje", reageert de perschef, waarna Slot aan het woord komt. "Ja, dan heb ik me versproken. We staan nu natuurlijk wel op een positie die er heel goed uitziet. We zijn op dit moment wel de concurrent van Ajax en PSV."

Feyenoord is op dit moment de ploeg met de minste verliespunten in de Eredivisie. De ploeg van Slot staat echter derde, maar heeft nog een wedstrijd tegoed. Als die gewonnen wordt, klimt Feyenoord naar de eerste plek op de ranglijst.