Van Hanegem duidelijk: 'PSV mag nog niet mag rekenen op een titelstrijd'

22-11-2021 06:43
77

Als Feyenoord op zijn best is, mag de ploeg zichzelf volgens Willem van Hanegem een titelkandidaat noemen. Dat geldt echter 'duidelijk niet' voor het Feyenoord van de tweede helft tegen PEC Zwolle. Van Hanegem stelt daarnaast dat PSV op dit moment nog niet mag hopen op de landstitel.

Zondagmiddag boekte Feyenoord een 4-0 overwinning op PEC. Na 35 minuten stond de eindstand al op het scorebord. 'Feyenoord opende prima, dát Feyenoord mag gerust zeggen dat ze een titelkandidaat zijn', schrijft Van Hanegem in zijn column voor het Algemeen Dagblad.

'Maar dat geldt duidelijk niet voor het Feyenoord dat in de tweede helft weinig meer deed tegen zo’n slecht PEC. Zoals PSV ook nog niet mag rekenen op een titelstrijd, al vond ik ze tegen Vitesse verrassend goed spelen', stelt De Kromme. 'In een normaal systeem, lekker met drie aanvallers.'

Ajax en PSV gaan momenteel samen aan kop in de Eredivisie. De Amsterdammers hebben echter een beter doelsaldo. Feyenoord is de ploeg met de minste verliespunten, maar de ploeg van Arne Slot heeft een wedstrijd minder gespeeld dan de concurrentie.