Update: steeds meer media melden Pochettino-plannen, ontslag niet uitgesloten

Update: steeds meer media melden Pochettino-plannen, ontslag niet uitgesloten

22-11-2021 17:30 Laatste update: 17:27
56

Mauricio Pochettino is bereid om per direct te vertrekken bij Paris Saint-Germain, zodat hij manager van Manchester United kan worden. Dat meldt The Daily Mail. De Argentijnse coach is om meerdere redenen niet gelukkig in de Franse hoofdstad.

Zondag zette United Ole Gunnar Solskjaer op straat, waardoor de club op zoek moet naar een nieuwe manager. Pochettino wordt genoemd als één van de coaches die in beeld is. De oud-verdediger heeft zelf dus interesse in een overstap naar Manchester United, weet The Daily Mail.

Pochettino heeft het namelijk niet goed naar zijn zin bij PSG. In Frankrijk woont hij in een hotel, terwijl zijn familie nog in Londen verblijft. Daarnaast zou de kleedkamer van PSG zorgen voor irritatie bij Pochettino. Bij de koploper van de Ligue 1 staan namelijk sterren als Lionel Messi, Neymar en Kylian Mbappé onder contract, die 'grote ego's' hebben.

Naast Pochettino worden ook de namen van Brendan Rodgers (Leicester City), Zinedine Zidane (clubloos) en Ralf Rangnick (sportief directeur van Lokomotiv Moskou) genoemd bij United. Ajax-trainer Erik ten Hag is eveneens in beeld, al is de Oldenzaler pas komende zomer beschikbaar.

Update: de Manchester United-geruchten rondom Mauricio Pochettino worden steeds luider. Ook de BBC meldt inmiddels dat de Argentijn zijn contract bij Paris Saint-Germain in wil leveren om aan de slag te kunnen gaan in Manchester. Pochttino heeft het naar verluidt niet naar zijn zin in Parijs en wordt bij United gezien als mogelijke opvolger van de ontslagen Ole Gunnar Solskjaer.