'Zidane zegt 'nee' tegen Man United: Fransman wacht op aanbod Les Bleus of PSG'

'Zidane zegt 'nee' tegen Man United: Fransman wacht op aanbod Les Bleus of PSG'

22-11-2021 07:21 Laatste update: 07:35
25

Zinédine Zidane wordt niet de nieuwe manager van Manchester United. De Fransman is volgens bronnen die dicht bij hem staan 'niet geïnteresseerd' om coach op Old Trafford te worden.

Na de 4-1 zeperd van Manchester United tegen Watford kreeg Ole Gunnar Solskjaer zijn ontslagbrief, waardoor The Glazers op zoek zijn naar een nieuwe manager. Brendan Rodgers en Zidane staan hoog op het lijstje van The Red Devils, maar laatstgenoemde ziet af van de job. Bronnen melden aan de BBC dat de voormalig succescoach van Real Madrid 'momenteel niet happig' is op een overstap naar Manchester United. Diezelfde bronnen weten dat Zidane inderdaad benaderd is door de Engelse club.

Wedden

Meer odds

De Franse oefenmeester wordt ook in verband gebracht met de Franse nationale ploeg en Paris Saint-Germain, waar Mauricio Pochettino in zwaar weer verkeert. Naar verluidt wacht Zidane af of hij daadwerkelijk benaderd wordt voor een van beide trainersklussen, waardoor hij het aanbod van Manchester United heeft afgewimpeld. 

Zidane is sinds deze zomer clubloos, na zijn vertrek bij Real Madrid. In 2019 keerde hij na een eerder dienstverband terug bij De Koninklijke, waar hij in zijn tweede ambtstermijn beslag legde op de landstitel en de Spaanse Super Cup.