Van der Vaart en Afellay lachen om Feyenoord-suggestie: 'Laat me het uitleggen'

Van der Vaart en Afellay lachen om Feyenoord-suggestie: 'Laat me het uitleggen'

22-11-2021 08:03
187

Arno Vermeulen gelooft in de titelkansen van Feyenoord. Rafael van der Vaart, Pierre van Hooijdonk en Ibrahim Afellay zijn het daar echter niet mee eens. Het drietal schiet in de lach als Vermeulen begint over een mogelijk kampioenschap van Feyenoord.

Bij Studio Voetbal zijn de titelkansen van de Rotterdammers even het onderwerp van gesprek. Vermeulen vindt dat Feyenoord, net als PSV, een kans heeft op het kampioenschap. "Als er drie ploegen zó dicht bij elkaar staan, dan vind ik dat er drie ploegen zijn die dit seizoen kampioen kunnen worden."

Vervolgens schieten Van Hooijdonk, Van der Vaart en Afellay hard in de lach. "Laat mij het uitleggen mannen", reageert Vermeulen. "Hoe kun je nou één van die drie ploegen wegstrepen als titelkandidaat, zoals Rafael nu doet? Ze staan zo hoog... Ajax heeft de beste spelers, daar zijn we het allemaal over eens. Maar dat zegt niet alles in het voetbal, dat hebben we al vaker gezien."

De woorden van Vermeulen worden na zijn toelichting nog steeds niet serieus genomen. "Dit is gewoon de open-deuren-show vandaag. Ik denk dat je niet serieus genomen wordt als je zegt: ik denk dat Feyenoord kampioen wordt", stelt Van der Vaart, waarna Afellay zich richt tot Vermeulen. "Ik zou bijna denken dat je aandelen hebt daar."