Buitenspel: Ihattaren reageert op aankoop: 'Ben ik niet van gediend, begrepen?'

Buitenspel: Ihattaren reageert op aankoop: 'Ben ik niet van gediend, begrepen?'

22-11-2021 09:10
112

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

'Ihattaren koopt villa van ruim miljoen euro', spelmaker reageert
Mohamed Ihattaren heeft recent een villa van 1,025 miljoen euro gekocht in Tilburg, wat naar verluidt de woonplaats is van zijn vriendin. Dat meldt Story. In de akte van levering staat dat de speler van Sampdoria zelf in het huis zal gaan wonen. "De woning wordt op dit moment verbouwd. Mo zal hier over enkele weken gaan wonen", stelt een anonieme bron.

Dat is opvallend, omdat Ihattaren onder contract staat bij het Italiaanse Juventus, dat hem verhuurt aan Sampdoria. Ihattaren heeft de villa gekocht van Danny Kovacevic, een veelbesproken Tilburgse horecaondernemer. Het Eindhovens Dagblad meldde eerder dat er momenteel onderzoek wordt gedaan naar Kovacevic vanwege 'mogelijke criminele activiteiten'.

Story vroeg Kovacevic om een reactie, maar daar was hij niet happig op. "Bel me hier niet voor, dat vind ik heel irritant", zei hij. Ihattaren werd ook gevraagd naar de villa van meer dan een miljoen euro. Daar ging de jeugdinternational kort op in, waarmee hij voor het eerst van zich laat horen sinds zijn verdwijning bij Sampdoria. "Waarom bel je mensen uit mijn omgeving?", vraagt Ihattaren zich af. "Ik wil dat je de mensen om me heen met rust laat, dat hoeft niet. Jullie zoeken alleen maar heisa, daar ben ik niet van gediend. Begrepen?"