Linssen grapt over Bergkamp: 'Jullie kijken daar misschien van op, maar ik niet'

Linssen grapt over Bergkamp: 'Jullie kijken daar misschien van op, maar ik niet'

22-11-2021 10:52
41

Bryan Linssen heeft na zijn twee doelpunten tegen PEC Zwolle (4-0) nu evenveel Eredivisie-goals gemaakt als Dennis Bergkamp. De spits van Feyenoord noteerde treffer nummer 102 én 103 in De Kuip en grapte na afloop over die prestatie.

Linssen werd na afloop op de persconferentie gevraagd naar zijn doelpuntentotaal en reageerde met een kwinkslag. "Gelijk met Bergkamp ja", tekende onder meer het Algemeen Dagblad op uit zijn mond. "Jullie kijken daar misschien van op, maar ik niet! Maar ja, Bergkamp heeft nog een paar jaar in Engeland gespeeld.."

Wedden

Meer odds

De goals van de Limburger vielen op het juiste moment. Cyriel Dessers, de reservespits van Feyenoord, scoorde de afgelopen weken aan de lopende band en hijgt Linssen dus in de nek. "Cyriel doet het goed, maar ik denk dat ik het ook wel aardig heb gedaan", zegt de kleine aanvaller daar over. "Bovendien hebben we ook iemand nodig die het verschil kan maken als hij erin komt."

Feyenoord had zondagmiddag geen kind aan hekkensluiter PEC. Naast de twee goals van Linssen kwamen ook Guus Til en Luis Sinisterra tot scoren. Op de huidige ranglijst staat de Stadionclub derde, maar het aantal verliespunten is minder dan dat van Ajax en PSV, respectievelijk de nummers één en twee.