Elia rekent af met 'social media-gangsters': 'Bijna niks, kan ik jullie vertellen'

Elia rekent af met 'social media-gangsters': 'Bijna niks, kan ik jullie vertellen'

Gepubliceerd: maandag 22 november 2021 om 11:31ma 22-11-2021 om 11:31

Eljero Elia heeft schoon genoeg van alle negatieve boodschappen die hij via social media krijgt. De aanvaller, die afgelopen week een contract tekende bij ADO Den Haag, rekent voor eens en voor altijd af met de 'rotte appels'.

Nadat Elia zijn terugkeer bij ADO voltooide, kreeg de 34-jarige vleugelspeler niet alleen maar leuke berichtjes. "Er waren ook mensen met een vooroordeel, die denken dat ik het voor het geld doe", vertelde hij aan de NOS. "Nou, ik kan jullie vertellen: ik krijg bijna geen één euro. Ik wil gewoon plezier hebben. Geld zal me een worst zijn."

De aanvaller, die in 2010 nog inviel tijdens de WK-finale, weet dat het erbij hoort als je profvoetballer bent. "Gelukkig hebben de mensen die weten waar ik vandaan kom liefde. Maar er zijn ook een paar oelewappers die je online uitschelden. Social media-gangsters. Maar ik ben nu oud en wijs genoeg om daar niet op te reageren."

Vrijdagavond viel Elia na zeventig minuten in bij ADO in het met 0-2 gewonnen uitduel met Telstar. Met het geelgroen weer om de schouders voelt hij zich gelukkig. "Den Haag is gewoon mijn stad. Ik ben er geboren en getogen. Ik ken veel ADO-fans persoonlijk en heb veel aan de club te danken. Hopelijk kunnen we snel naar de eredivisie."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws