'Het is duidelijk dat trainen en spelen totaal niet aan de orde zijn voor Vloet'

'Het is duidelijk dat trainen en spelen totaal niet aan de orde zijn voor Vloet'

22-11-2021 12:54
29

Heracles Almelo besloot zaterdag een zware week met een zege op Fortuna Sittard (3-1). Volgens trainer Frank Wormuth is het nieuws dat Rai Vloet betrokken is geweest bij een ernstig auto-ongeluk hard aangekomen bij de spelersgroep.

Heracles heeft een 'heel moeilijke week' achter de rug, vertelt Wormuth aan De Telegraaf. "Het is een heel beklemmende situatie. We hebben er de hele week samen veel over gesproken", aldus de Duitse trainer.

Bij het ongeval, waarbij alcohol in het spel was, kwam een vierjarig kind om het leven. Wormuth: "Onze gedachten zijn in de eerste plaats bij de getroffen familie. Ik ben vader van drie kinderen en we hebben ook spelers die kinderen hebben. Mijn vrouw en ik hebben drie kinderen voor de geboorte verloren. Een kind verliezen is het allerergste wat je als ouder kan overkomen. Iedereen bij Heracles leeft mee met de ouders."

Wormuth sprak nog niet met Vloet. "Het is duidelijk, dat Rai in een heel slechte situatie zit en zich echt niet goed voelt. Onze gedachten zijn ook bij hem. Hoe de toekomst eruit ziet is nog onbekend. Maar het is duidelijk dat trainen en spelen voorlopig totaal niet aan de orde zijn."